En måndag i maj

Måndag idag och en väldigt förkyld sådan! Älskling ♥ blev ju förkyld i fredags-lördags och nu har bacillerna invaderat även min näsa… Tur vi har gott om pappersnäsdukar säger jag bara!!!

Har tagit det väldigt lugnt idag, dels p g a förkylningen men också då jag har väldigt ont i magen. Kroppen fortsätter att göra det den ska på egen hand och det varierar i styrka/mängd. Helgen har varit rätt stillsam på den fronten men idag drog det igång lite mer här igen. Ska in till sjukhuset igen på onsdag på koll, och då hoppas jag att allt ser bra ut och att kroppen skött sig och rensat bra.

Kia 2 år - 2013 05 16Förra veckan fyllde ju både jag och vovven år – jag i måndags och vovven i torsdags. Vår goa lilla vovve ”Kia – the dog” blev ju hela två år och hon fick ett litet paket med en smaskig tuggring på stora dagen + massor med kramar och lite extra god middag.
Hon ska få ett större paket med en ny hundbädd lite längre fram också.

Uteplatsen 2013 05 20Älskling har ju förresten byggt ett så fint trädäck till våra utemöbler och jag måste ju lägga upp en bild på det med fastän det inte riktigt är klart.
Jag var även in till Johnnys Blommor i Torsby igår en snabbis och inhandlade några blommor till krukorna på trädäcket. Blev så less på att de stod där tomma och väntade på innehåll *S*. Ska köpa mer blommor i Karlstad på onsdag tänkte jag och även Granngården i Torsby ska få ett besök. De brukar ha så fina pelargoner där på Granngården och jag är en ”pelargonoman”. Tantblommor säger en del – men jag gillar dem – särskilt ute på sommaren, så då är jag väl en tant då!

De här krukorna fick dock annat innehåll!Blommor på uteplatsen

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök, Krämporna. Bokmärk permalänken.