Långhelg

Röd dag idag så det är söndag fastän det är torsdag. Vaknade i morse och trodde det var lördag, men kom sedan på att det ”bara” är torsdag!
Vi är lediga båda två resten av veckan nu, men antar att älskling kommer att tillbringa mesta tiden ute i garaget… Helgen kommer att tillbringas på folkracebanan då vi har två-dagarstävling i helgen här på hemmabanan. Jag ska agera fotograf som vanligt och älskling ska vara funktionär ute på banan.

Jag ska iaf ta det väldigt lugnt då jag har fått (ursäkta detaljerna) bruna/brunstrimmiga flytningar och ont på ett lite annorlunda vis. Började i måndags på dagen, avtog till kvällen och så var det lugnt under tisdag dag. Sedan kom de tillbaka igen på tisdag kväll efter jobb, besök på FK, besök på begr.byrån och veckohandling. Tog det väldigt lugnt igår igen och då höll de sig mestadels borta.
Det enda som är ”bra” är just att det är brunt, för då är det ”gammalt”. Kan vara efter förra torsdagens VUL eller så är det de vanliga småblödningarna som börjat ännu tidigare än förra gången. Har inte ringt och konsulterat kliniken eftersom det fortsatt att enbart vara brunt. Förra gången skulle jag bara ringa när det var färskt och rött, så jag kör på samma princip nu.

Worrying is a waste of timeJag hoppas ju själv på att den lite annorlunda smärtan/molvärken och allt annat beror på att pyret faktiskt fortsatt att växa, och nu är det ju inte heller sååå många dagar kvar till måndag och nästa VUL!
Lever på hoppet såklart och försöker intala mig positiva tankar, men är ändå väldigt, väldigt orolig innerst inne… =/

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Graviditet nr 2. Bokmärk permalänken.

3 svar på Långhelg

Kommentarer inaktiverade.