Seg i starten?

Trött i morse efter en lång dag igår, men tro inte att man fick sova mer efter att älskling åkt till jobb! Nä, då började hund och katt att terrorisera mig så det var bara att slänga benen över sängkanten och hoppa upp.

Gissa vilka som ligger och sover som stockar här nu när jag är uppe och vaken???

Gårdagen ja. Läkarbesöket gick väl sådär… Pyret är lite litet ännu (bara 5,5 mm) och vi ska tillbaka om 10 dagar (på min födelsedag) och göra en ny koll. Så enligt måttet är jag bara i v 6+? istället för v 7+3 som snurran säger enligt äggplocket.
Men det lilla pyret har iaf fäst där det ska och hade en stor o fin gulesäck. Inget hjärta syntes dock ännu. Läkaren sa att det händer att ett foster stannar till i växten ibland, men att det sedan växer vidare och hon tyckte att allt såg okej ut så hon verkade inte orolig. Men jag är det istället… =/ Orolig deluxe!

Tänk att inget kan vara enkelt någon gång för oss!!! Men, vi lever på hoppet! ♥

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Graviditet nr 2. Bokmärk permalänken.

4 svar på Seg i starten?

Kommentarer inaktiverade.