Sköna maj, välkommen till vår bygd igen!

Ja då är det maj månad då! Hoppas ert valborgsfirande har varit trevligt.
Vi tillbringade kvällen hemmavid och åt en god middag och tog det lugnt. Pysslade lite utomhus, men fick gå in och inta soffläge lite tidigare än jag tänkt mig då magen började protestera väl mycket.

Maj är ju ”min” månad med födelsedag och allt, men har väldigt kluvna känslor för maj i år… Dagen innan min födelsedag är ju Johns tänkta BF och jag tror det kommer att vara en rätt jobbig dag. Men, försöker att inte tänka på det nu.

Nu har jag istället nervösa fjärilar i magen inför morgondagens läkarbesök… Huga, det är nästan värre känsla denna gången än det var förra gången. Vi försöker dock tänka positivt och hoppas på det bästa!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sköna maj, välkommen till vår bygd igen!

Kommentarer inaktiverade.