Det blåser…

… så man får allt hålla i hatten när man är utomhus, ja om man använder hatt vill säga!
I natt trodde jag taket skulle lyfta när det tog i som värst, men än så länge så sitter det kvar på huset. Får hoppas att Rogers vinterjacka hänger kvar på torkvindan sedan när jag ska ut och hämta in den, annars får jag väl leta efter den i skogen någonstans!

Idag är det ledig dag och jag har tagit det lugnt. Borde egentligen plocka ris och kratta men det gör ju så himla ont i magen när jag bockar mig ner många ggr på raken.
Annars så går dagarna sakta men säkert framåt här och nu är det bara 1 vecka kvar till första titten… Det är lite nervöst, men jag hoppas det fortfarande finns något här inne i magen. Har inga direkta större symptom nu heller, utan det håller sig som det gjort hela tiden – blir lite illamående ibland, rätt så trött för jämnan och lite mer kissnödig sista dagarna. Ska väl vara vecka 7 (v 6+1) nu då.

Det här inlägget postades i Graviditet nr 2, Väder. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blåser…

Kommentarer inaktiverade.