En snöig helg med både sorg och glädje

Ja igår vaknade vi till en decimeter tung, våt blötsnö här… Man blev ju bara liiite less, särskilt som det fortsatte att snöa hela förmiddagen. Med så blött o trist väder så fick det bli ett bullbak under gårdagen. ”Äntligen” sade älskling – verkar som han längtat efter kanelbullar *S*.

Idag var det grått och disigt ute när vi vaknade och det grå har fortsatt hela dagen. Jag har mest bara varit inne och tagit det lugnt. Snodde ihop några amerikanska muffins med hallon i, mest bara för att sysselsätta mig lite.
Nu ska det väl bli regn och mycket varmare de kommande dagarna iaf, så förhoppningsvis river det med sig den snö som kommit och den som var kvar innan.

Söndagar är ju sorgliga dagar ännu (vilket ni som följt mig ett tag här redan vet), även fastän det går lite bättre för varje vecka som går. Idag är det redan 15 veckor sedan John kom…
Men, idag är det även en glädjens dag eftersom det är ruvardag 17 OCH Testdag och testerna visade klart och tydligt ett plus *ler*!!! Trodde nästan inte mina ögon när jag testade i morse för jag var så inställd på att det skulle bli ett fett minus. De där tre minuterna man väntar när man testar är nästan som tre år.

Har ju inte haft så mycket symptom den här gången så det var därför jag trodde det skulle bli minus, men se vad fel man kan ha! Det är nu ingen lätt resa vi har framför oss för det är mycket som kan gå fel ännu och vi tar bara en dag i taget, men hoppas ju såklart på att vårt lilla påskägg stannar hos oss ända till målet i december någon gång och att det är friskt =)!
Enligt beräkningarna så ska jag idag vara i v. 4+5 (vecka 5) så det är en lång väg att vandra ännu… och jag vet att det är väldigt tidigt att ”outa” detta, men jag har ju valt att vara öppen om denna tredje IVF-behandling här i bloggen. Då får ni som läser även vara med i mina/våra med- och motgångar i livet!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Graviditet nr 2, IVF. Bokmärk permalänken.

10 svar på En snöig helg med både sorg och glädje

Kommentarer inaktiverade.