Ruvning, sommartid och magsjuka deluxe

Påsken var lugn och stillsam för oss. Gjorde inget särskilt alls utan tog det bara lugnt och njöt av ett strålande vacker väder. Ja det var t o m så gôtt att jag premiärhängde tvätten ute! Det finns väl inget som doftar så gott som tvätt som fått torka ute i sol och vind…

Innan vi gick och lade oss på påskaftons kväll så ställde vi fram klockan och vaknade upp till sommartid! Det är så jäkla skönt att det är ljust längre på kvällarna, och den ljusa tiden av dygnet ökar med ca 6 minuter per dag just nu. Kunde bara vårvärmen komma på riktigt också så is och snö försvinner någon gång – ja det vore toppen det!

Ruvningen fortgår här hemma också. Ja det kallas ju att man ruvar när man fått ett ägg tillbaka via IVF *ler*. Idag är det ruvardag 6 och jag kan inte direkt känna några symptom ännu då, ja förutom den ständigt närvarande molvärken. Men, det är ju lite tidigt också så det är bara att vänta och se. Det jag möjligen känner av idag (och som jag även kände av förra gången på samma ruvardag) är trötthet och dålig aptit. Det kan iofs även bero på den djävulska magsjuka som jag drabbades av natten till annandag påsk. Svårt att säga det där…

Magsjuka ja… Då jag inte varit magsjuk på de senaste 15-20 åren så kom denna drabbning som en chock! Vaknade av att jag mådde väldigt illa vid ett på natten och hann ner på toa innan det brakade loss från båda håll… Spydde mängder, diarré modell Niagara och så feber och värk i kroppen under annandagen. Men från tisdag morgon har jag varit ”toafri” så i morgon bitti åker jag till jobbet som vanligt igen om inget oförutsett händer för då har det gått 48 timmar sedan sista ”nr-2-besöket”.

Enda fördelen med en sån där rensning är att det drog med sig dryga 3 kg från vågen! Nu är det älskling som fr o m i morse kör en rensning istället, men han slapp iaf spyorna.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, IVF, Krämporna. Bokmärk permalänken.

5 svar på Ruvning, sommartid och magsjuka deluxe

Kommentarer inaktiverade.