Nästa steg

… i behandlingen startade ikväll! Var på läkarbesök på fert.mottagningen i Karlstad i tisdags och fick så gott som godkänt. Fick komplettera med ett östradiol-blodprov för säkerhets skull, och svaret på detta fick jag igår morse – jättebra värde – så nu blev det sprutstart alltså!

Det är inga billiga grejer man håller på med… Den lilla sprutan jag tog ikväll kostar 1200 kr!!! Inte vill man spilla några av de där dropparna i onödan säger jag bara.

Ska ta 400 enheter dag 1-3 och sedan sänker jag till 300 enheter dag 4-6. Fortsätter även med nässprayen men halverar dosen. Sedan (på onsdag morgon till veckan) ska jag ta ett blodprov för att mäta värdena och se om dosen skall justeras ytterligare. Har därefter tid för koll av de små, söta bebisbubblorna (äggblåsorna) nästa fredag då de ska mätas och räknas. Då får vi veta om det blir äggplock ändå nästa vecka (vecka 13) som beräknat.

Lika spännande varje gång!

Det här inlägget postades i IVF. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nästa steg

Kommentarer inaktiverade.