Helgen

… har varit lugn och stillsam. Har inte gjort värst mycket alls då kroppen har varit och är ond som bara den. Skulle ha bakat något matbröd egentligen, men det skulle inte att funka med mina kassa handleder som värker som fan, så det får vänta några dagar till. De stora bagerierna ska väl överleva de med…

Tog en stilla promenad i solskenet idag ner till svärisarna för att fira svärfar som fyller år. Gôtt att komma ut lite och gôtt med tårta såklart! Härligt väder, men blåser lite kallt när man kommer i skuggläge. Vi hade förresten -21 grader i morse när jag klev upp! Burr!

Nu har vi nyss ätit middag här. Idag blev det en snabblagad gryta med lövbiff, soja, vitlök, ingefära, peppar, paprika och lök. Till detta serverade jag nudlar. Gott var det!
Kvällen blir fortsatt lugn också. Kolla på tv/film och kanske äta något snacksaktigt lite senare. Blir tidig kväll då jag ska upp och jobba i morgon och älskling ska till kuratorn.

Johns minneshyllaIdag är det lite extra sorgset i hjärtat också ♥. Är ju idag 10 veckor sedan John föddes och då det var en söndag så är just söndagarna lite tunga o jobbiga ännu.
Har gjort en liten minneshörna på en del av en vägg i vardagsrummet och det känns bra att ha det gjort och kunna kika på bilderna o tända ljus. Sedan blir det väl en egen plats på kyrkogården också, men ville ha något här hemma med.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Sorg, Vår änglapôjk John. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helgen

Kommentarer inaktiverade.