I survived!

Bunkern efter ommöblering 2012 07 03 (3)Den här veckan har jag jobbat två dagar, eller rättare sagt två halvdagar á 5 timmar vardera. Tisdag och torsdag återvände jag efter drygt 4 månaders frånvaro till min ”bunker” på ridskolan, och det gick väl ändå rätt hyffsat tycker jag. Rutinerna finns ju i ryggraden, men jag märker att allt tar längre tid då jag har en hel del koncentrations- och minnessvårigheter och är trött o har ont som bara den. Tankarna virvlar än hit och än dit och jag får lov att skriva ner en lista över vad jag ska göra, annars glömmer jag hälften…

Det var iaf väldigt kul att återse de goa arbetskamraterna och hästarna med såklart!!!

Nästa vecka blir det jobb måndag och torsdag, för på tisdag ska jag på läkarkoll i Karlstad och se om nässprayen gjort sin verkan så att jag får börja med sprutorna. Om det är så – ja då håller vi tidsplanen de lagt upp vilket innebär ett besök i Falun vecka 13. På tisdag ska jag även passa på att träffa kuratorn för ett samtal öga mot öga. Får se om älskling orkar bli med också, men chansen är nog liten då han inte är piggelin alls än… =/

Det här inlägget postades i Jobb. Bokmärk permalänken.

3 svar på I survived!

Kommentarer inaktiverade.