Tekakor, promenad och läkarbesök

Igår fick jag ett ryck och bakade ett gäng tekakor på havregryn, vetemjöl och rågsikt. Brukar sällan eller aldrig baka matbröd, men då älskling undrade om jag inte kunde göra det någon gång ibland så föll jag till föga och åstadkom några ätbara tekakor iaf!

I övrigt var gårdagen lugn och stillsam. Tog mig en lite längre promenad i onsdags och det fick jag ju lida för igår såklart =/. Har alltså skitsvårt att gå någon längre bit numera då det gör så ont i höften så jag nästan blir grinfärdig. Är det inte sorg man grinar av så är det smärta istället!!!

Idag har jag också tagit det lugnt. Hoppas kanske kunna ta en liten promenix tillsammans med vovven i morgon igen.
Älskling har återigen varit till läkaren idag på ett s k uppföljningsbesök och läkaren sjukskrev honom ytterligare en tid framåt. Han ska fortsätta med medicinen också och nu verkar det som om biverkningarna kanske börjat ge sig. Även kuratorn från Karlstad hörde av sig idag och pratade med honom. Det behövde han tror jag! Vi hoppade faktiskt över mitt samtal denna veckan då jag ändå har en rätt hyffsad vecka. Eller ja iaf någon enstaka dag har känts lite bättre… men man får vara glad över det lilla!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tekakor, promenad och läkarbesök

Kommentarer inaktiverade.