Ska testa iaf!

Var på möte med FK och pers.ansvarig från jobbet i fredags och vi bestämde gemensamt att jag ska prova på att börja jobba lite smått igen fr o m mars. Ska dra ner sjukskrivningen till 50%, vilket i mitt fall blir att jobba 25% då jag ju endast jobbar halvtid i vanliga fall. Det blir alltså 2 dagar per vecka á 5 timmar.

Läkaren som sjukskriver mig ringde idag efter att kuratorn nämnt för henne att jag vill ha 50% sjukskrivning och hon sade också att det är positivt att jag vill prova redan. Att jag fortfarande känner stor sorg och har mina ”dippar” är helt normalt och hon sade att jag förmodligen kommer att känna så länge än.
Om jag behöver så är det bara att jag kontaktar henne igen så hjälper hon mig med ev ytterligare sjukintyg och liknande. Hon önskade oss också lycka till med vårt kommande försök.

Älskling är fortsatt sjukskriven här och han är inte bättre alls tycker han. Medicinen borde börja verka snart tycker jag, men han ska på uppföljningsbesök på fredag och prata med läkaren igen så får vi väl se vad han säger.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.