Lördag hela dagen lång

Lördag idag då. Var uppe tidigt i morse, och fick ett litet ”bakryck” där jag åstadkom ett stycke Toscakaka i långpanna. Det är bra terapi att baka när man mår som jag gör för stunden. Skulle egentligen ha bakat vanliga bullar, men när jag öppnade jästpaketet så hade jästen möglat! Och den hade inte gått ut på datum ännu ens… Läskigt!

I övrigt så har jag tagit det bara lugnt idag. Hade tänkt att jag skulle tagit mig en liten promenad med Kia eftersom det efter en mulen o kall morgon till slut blev blå himmel o solsken här, men då jag har så ont i höger höft efter gårdagens promenad så får det nog vara tyvärr. Får bli en sväng i morgon istället.

Har även varit ute på nätet och letat efter en fin vägghylla, men det är inte det lättaste om man inte vill betala en förmögenhet för den. Kanske får göra en egen till sist, men det känns liksom inte som om orken finns riktigt för att snickra ihop en egen…
Har hittat några tänkbara objekt på Tradera, får väl se om de skjuter iväg alltför mycket i pris. Tyvärr så har de jag funnit tidigare gjort det.
Hyllan ska sedan upp på en av väggarna i vardagsrummet, och ska vara till Johns minnessaker.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lördag hela dagen lång

Kommentarer inaktiverade.