Ny månad idag

Idag är det 1 februari och fredag, och det har varit en solig dag med blå himmel och några minusgrader. Tänk om det kunde ha fått vara lika soligt i ens sinne…

Då goe mannen  gått kvällsvecka så innebär fredagar ledig dag för hans del. Dock så är han inte helt piggelin (åkte hem från jobbet tidigare i onsdags, och igår blev han hemma) så dagen har varit lugn. Han ska till läkaren på måndag em så får vi se vad de säger där.

Själv så har jag fått min sjukskrivning förlängd så även den här månaden får jag vara hemma och försöka smälta det som hänt och komma en bit till i sorgebearbetningen. Har dock kommit överens med FK om att jag ska göra något arbetsplatsbesök och hälsa på på jobbet. Saknar dem ju, men allt känns så jobbigt än. Blir ledsen så ofta och tårarna kommer när som helst. Kan inte styra det alls… =/.

Pratade med kuratorn igår iaf, och det gick bra. Var skönt att prata med henne efter att ha varit så himla ledsen dagen innan. Nästa vecka blir det uppehåll i samtalen eftersom hon skulle vara ledig, så nästa gång blir under v.7 igen.
Då hon även sitter i samma korridor som fert.mottagningen  så skulle hon lägga en lapp till dem om att de ska ta kontakt med mig så jag får kolla lite om hur vi ska gå vidare och när vi kan få göra ett nytt försök för att försöka få ett syskon till John.

Det är ju vår högsta önskan…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ny månad idag

Kommentarer inaktiverade.