Vecka 17+3

Dagarna går, sakta men säkert framåt. Fast så himla sakta går de inte om jag ska vara helt ärlig – var ju nyss ”bara” november och nu är det redan den 6:e december och bara 2½ vecka till jul!

Har fortfarande ont mest hela tiden =( och får mer ont så fort jag är uppe och gör något. Det enda som blivit liiiite bättre är småblödningarna. De är inte riktigt lika frekventa längre, och det är jag väldigt lättad över! Men fortsätter att vila o ta det riktigt lugnt här.
Har också känt av något litet ”fladder” i magen, men vet inte om det är bebis eller om det är gaser *S*. Magen är ännu rätt liten, men det gör inget tycker jag. Den hinner säkert växa på sig!

Men i övrigt så mår jag hyffsat faktiskt. De vanliga krämporna finns kvar såklart, och det ÄR tufft utan smärtstillande – men det går! Tur man är tjurig… *ler*. Sömnen är det dock illa med =(. Sover fruktansvärt illa på nätterna, och har jag måst varit upp på toa en par-tre ggr så är det nästan tji att somna om mellan varje gång… så det blir inte många timmars effektiv sömntid per natt.

Nu är det dags att fundera på vad jag ska äta till middag här. Älskling jobbar ju kvällsskift denna veckan så jag är själv och då är det såååå trist att äta. Men måste ju få i mig något matnyttigt iaf!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Graviditeten. Bokmärk permalänken.