Garanterat myggfritt idag!

Termometern visade -18,7 nyss här, men jag tror det kan vara någon/några grader kallare ändå då utomhusgivaren sitter på ena brostolpen i lite skyddat läge.
Älskling har tagit sig en morgonpromenad i den uppfriskande kylan, och själv har jag också varit ute en liten stund och utfodrat pippifåglarna och tassat runt på gården bara för att få lite luft och röra åtminstone liiiite på mig.

Otto – the cat är INTE glad över kylan *ler*. Han var ute i max 5 minuter, sedan passade han på att rusa in och upp på övervåningen där han nu ligger nerbäddad i min säng igen. Han har blitt en riktig fryslort på ”gamla” dar!

Nu äre dags att peta in en pinne, eller två, i spisen igen här! Ska vara så här kallt hela dagen idag, och sen ska det tydligen krypa neråt -25 i natt… Burrrrrrr!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder. Bokmärk permalänken.