Vecka 15+3

Tiden går fort fastän jag bara ligger här och inte kan göra så mycket.
Smärtorna och blödningarna fortsätter så fort jag är uppe och rör mig minsta lilla. Det är verkligen skitjobbigt, för jag känner mig som den lataste latoxe när jag inte kan göra just någonting alls här hemma längre!
Men ibland så måste man ju göra småsaker och få komma ut lite också, för att inte dö av tristess. Dock så får jag lida för det i efterhand varje gång :(… Idag blir det tyvärr en sån dag, för jag ska få åka med svärmor och handla i em. En enkel sak kan tyckas, men för min del är det inte det längre när jag inte får bära tungt.

Tror att magen har börjat växa liiiite iaf här. Det verkar ju vara väldigt olika när den ”drar igång”. En del får mage jättetidigt, och här verkar det dröja. Jag kanske bara har blivit tjock(are) ;).
Nej, men det tror jag faktiskt inte att jag blivit för jag väger exakt samma som vid inskrivningen för en månad sedan. Har inte ökat någonting alls. Fast iofs så har jag inga ”cravings” heller. Inget jag är särskilt sugen på, och försöker äta sund o bra hemlagad mat så gott som varje dag. Nåt onyttigt blir det ju då o då – men det smakar inte gott.

Snart dags för lunch här nu!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Graviditeten. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vecka 15+3

Kommentarer inaktiverade.