Varannan-dags-väder

Ena dagen är det frostigt o kallt, nästa är det massor med plusgrader och blött o geggigt, och så där verkar det fortsätta *suckar*. Idag är det blå himmel o lite kallare igen…
Jag vill ha riktig vinter NU!!! Vit och fin snö som lyser upp lite grann, lite lagoma minusgrader och solsken – då skulle man bli lite piggare till sinnet bara av det! Och älskling skulle bli överlycklig om det kom snö så att han får börja åka skidor igen.

I övrigt så är det ”liggläge” som gäller för min del. Var uppe rätt mycket igår eftersom jag var in till ”storbyn” en sväng mitt över dagen och handlade på ”stor-ICA”. Det innebär ju 30 min bilresa enkel väg och en del gående i matbutiken. Bar dock inga matkassar eftersom jag hade med mig bärhjälp, men det spelade ingen roll…
Började såklart blöda lite igen, och har haft väldigt ont i natt. Inte kunnat hitta en liggställning i sängen som varit bra så det blev inte många timmars sömn den här natten heller… =/

Så här ligger jag – och kan inte annat göra!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Graviditeten. Bokmärk permalänken.