Oj, länge sedan sist!

Jisses vad tiden rusar på nu då! Hänger inte riktigt med i svängarna känner jag, men det är väl så när man är dödstrött hela tiden och inte orkar vara uppe länge alls på kvällarna…

Nu har hösten kommit på allvar här iaf. Har haft ett par nätter med rejäl nattfrost nu, och nu i helgen får vi nog ta och börja plocka undan sommarens saker o ting ifrån trädgården. Igår när vi kom hem var hela vår gård täckt av ett tjockt lager hagel, och det var bara +4 grader här hemma då vid 17:30-tiden. Inne i T-by var det ju iaf en +12 när vi åkte därifrån… Haglet ligger kvar ännu i de skuggiga partierna, men nu skiner solen från en klarblå himmel iaf. Men varmt är det inte!

Har tillbringat dagen idag med att dammsuga nedervåningen och skrubba toa o handfat. Tvättat en maskin med tvätt har jag också gjort. Nu ska jag ta igen mig en liten stund här i soffan och sedan ska jag upp i sovrummet och byta sängkläder. Kände att det var som ett helt grustag i fotänden i morse… Det är nackdelen med att vovven smyger upp och sover i vår säng på nätterna! Får försöka lära henne att borsta av tassarna innan hon hoppar upp! 😉

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.