Ny månad, solsken och fotboll

Blir lite sporadiska inlägg just för stunden då. Har en del annat att tänka på och fixa med så bloggen går på lite sparlåga eller vad man nu ska säga.

Ny månad har det iaf blivit – september! Första höstmånaden men faktum är att de första dagarna av den här månaden har det varit bättre väder än på hela sommaren! *S* Mycket solsken och riktigt varmt i helgen som gick. Idag är det väldigt blåsigt men solen skiner på från en alldeles blå himmel så det är gôtt ändå.

Kia – the dog är ute och leker med sin älskade fotboll varje ledig stund, och självklart måste matte (eller husse) komma ut och skjuta några skott flera gånger om dagen. Hon blir så glad och lycklig så att papillon-skallet kommer fram då!

Nu ska jag snart ta och börja med dagens middag här. Äter lite tidigare idag eftersom goe mannen ska stanna kvar en stund efter jobbet och fixa med några delar till rc-bilen. Jag har inte ätit någon lunch så magen har börjat knorra lite smått nu här… *S*
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny månad, solsken och fotboll

Kommentarer inaktiverade.