Tiden går

Snart är semestern slut, men vi ska inte klaga för de här fyra veckorna har faktiskt inte gått så fort som jag trodde de skulle göra.

Vi har ju haft en del att pyssla med och vi har klivit upp tidigt nästan varje dag för att verkligen ta vara på dagarna. En del planer har gått som vi tänkt oss, och annat har inte gått alls enligt planerna.
Vi skulle ju måla om huset första semesterveckan, men den skylift vi skulle hyra var trasig då så vi har gjort det nu den sista veckan istället. Skönt att ha det gjort!

Det har också grävts ner en ny dyngbrunn, fixats lite småpyssel inne o ute, fiskats rätt mycket och så har goe mannen meckat med rallycrossbilen såklart!

Tanken var att vi skulle ha åkt iväg någonstans i sommar också och roat oss lite (som typ Göteborg, Skara eller något annat resmål), men det blev inte riktigt så då. Men kommande somrar så blir det väl en del resande då käre sambon ska ut på rallycrossbanorna här i Sverige o Norge och köra!

Vi har iaf varit runt på de olika finntorpen och hembygdsgårdarna här hemma och ätit o mått gott. Det har blivit en del motti med fläsk och våfflor i sommar! 🙂
Igår när vi var klar med målningen så var vi iväg te Kvarntorp och åt en sen lunch där. Då fick Kia – the dog även hälsa på några får, kossor o hästar om de har där. Fåren gillade hon (och de gillade henne) men de där kossorna var riktigt läskiga tyckte damen i fråga.

Vi avslutar semestern nu i helgen med att kika på Finnskogafestivalen i folkrace uppe i Höljes. Det är nästan ett ”måste” att åka dit och se alla fina festivalbilar! Men vi kommer att åka emellan då vi inte har något boende i år däroppe. Det var ju inte tänkt att vi skulle dit i år, men goe mannen ångrade sig häromdagen ;).
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.