Äntligen sol o värme!

Man får ta vara på de här få dagarna och njuta, eller våndas om man är av den sorten som inte tål/gillar värmen. Jag är en sån där mittemellan jag. Har gärna sol och lagom värme, men inget extremt åt något håll, tack!

Visst har det varit hyffsat varmt den här sommaren trots allt regn, men tyvärr så kommer man ju bara ihåg just allt detta regnande som varit. Och snart har vi det här igen om man får tro prognoskörningarna…

Ikväll blire iaf tutbingo tesammans med svärmor igen. Gôtt dä i solskenet!
Älsklingen stannar hemma med vovvarna han. Ja, vi har ju två hundar just nu då eftersom vi har Kia – the dogs mamma här nu också några dagar. Men hon kanske åker hem ikväll eller så blir det i morgon beroende på när hennes husse o matte återvänder från semestern!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.