Lördagspyssel

Ja tanken var ju att dra igång gräsklipparn strax efter åtta idag då, men i och med att jag tänkte den tanken så började det regna… igen! *S*
Dock så ser jag en sol som försöker tränga sig igenom molnen här nu. Enligt alla prognoser jag kikat på idag så är de för en gångs skull samstämmiga och visar att det ska bli halvklart idag och enbart en (1) mm nederbörd under dagen. Får hoppas det är den millimetern som kommer nu då!

Medans jag väntar på att regnet ska ge sig så har jag gjort en sockerkaka som jag nyss tog ut ur ugnen. Det vankas nämligen tut-bingo i Bograngen idag och då måste vi ju ha nåt gott fika med oss dit.

Får verkligen hoppas att vi har ”nybörjar-tur” då det är årets första tut-bingo för vår del!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.