Fredag, och den 13:e är det också

Inte för att det brukar spela någon roll för min del, snarare tvärtom!

Tidigt oppe idag med här men först hann vi med att få besök av Otto – the cat i sängen. Det är sällsynta sängkammarbesök sommartid för han är ju utomhus mest hela tiden.

Efter frukost så har jag iaf storstädat badrummet och goe mannen är ute med gräsröjar’n och trimmar både lite här och där runt Lellstuga.
Ska väl bli hyffsat uppehåll i morgon så då är det dags för 9 km gående med gräsklippare igen för min del då *S*. Det behövs verkligen för gräset är jääääättelångt nu efter allt regnande och värmen som ändå varit! Får nog kanske klippa en gång till om några dagar bara, för det brukar inte bli så bra klippresultat när det är så här långt…

Senare idag så blir det troligen en liten tur över te grannarna på andra sidan gränsen. Behöver handla lite småsaker därifrån, och då vädret är lite si-så-där och har svårt att bestämma sig för sol, regn eller åska så verkar det mycket roligare att ge sig iväg dit en liten sväng!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.