Å hej och hå

Dagarna går fortfarande i rasande fart här fastän jag försökt dra i nödbromsen, eller om det var handbromsen. *S* Får väl köra en sammanfattning från de senaste dagarnas ”pyssel”.

Helgen tillbringades i regnigt men varmt väder på Motorbanan här i Östmark. Det var ju stor crosskart-tävling med deltagare från bl a Norge, Danmark och Ryssland. Kameran gick varm och jag har fortfarande massor med bilder att gå igenom och redigera innan jag lägger upp ett antal av dem på motorföreningens hemsida.
Blev otroligt sliten i kroppen av detta stående o gående i helgen. 14 timmar i lördags och 8 till i söndags gör sitt till i min kropp… tyvärr :(…

Början av första semesterveckan har varit lugn här hemma.
Ommålningen av huset är påbörjat lite smått mellan regnskurarna. Fick dock besked från skyliftuthyraren att skyliften var trasig, så vi vet inte riktigt hur vi ska bära oss åt nu då. Den skulle vi ju ha haft nu ons-fre för att måla de höga delarna på vårt hus. Men vi får väl måla det vi kan så länge och fortsätta med de ”onåbara” delarna när vi får tag i skylift igen.
Men, med detta regnande som är nu så blir det inte så mycket målat överhuvudtaget! Vi har fått mycket regn även här, men absolut inte i de mängder som Småland och delar av Dalarna fått!

Målningen gör också att jag får skitont!!! Men jag biter ihop och gör så gott jag kan… Vila får man göra när man blir gammal, eller nåt sånt!
Men idag blir det inte någon målning alls tror jag för det regnar fortfarande här. Får sätta mig en stund te med helgens bilder istället så länge!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Gårdsstök, Krämporna. Bokmärk permalänken.