Å så vare fredag igen då!

Dagarna bara rusar fram, men nu tycker jag att det är dags att dra i handbromsen! För från och med kl 14 i eftermiddag så har både jag och älskling 4 veckors härlig semester framför oss. Fast jag har ju iofs ”tjuvstartat” lite jag… 😉

Har för en stund sedan plockat ut en härligt doftande morotskaka ur ugnen som nu står på svalning innan det är dags för lite, eller mycket, smarrig philadelphiatopping.
Är väl inte på topp i kroppen idag heller, men envis som jag är så knåpar jag på iaf. *suckar* Månntro när jag ska lära mig att lyssna på min kropp??!!?

Storbyn ska få sig ett besök iaf tänkte jag. Måste handla några småsaker och så ska jag hämta upp goe mannen när han slutat sitt jobb. Sedan blire hem och ladda inför en lååååång dag på Motorbanan här i Östmark i morrn, och på söndag. Det är stora crosskart-tävlingar (NEZ/SM/JSM/Sprintcup) med rekord i deltagarantal och kl 07:15 ska vi vara på plats i morrn bitti för funktionärsmöte innan det övriga drar igång kl 08:00 med träningskörning.
Jag är en extra på postering och så ska jag cirkulera runt med kameran i högsta hugg runt banan och depån hela dagen lång. Lär bli ett gäng bilder som ska redigeras senare… Brukar skjuta av ca 400-600 bilder per tävlingsdag. Kul ”jobb” och jag tror bilderna är uppskattade på föreningens hemsida!

Nu blire lite till frukost här!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.