Mobiltelefoner och jag

Jag och mobiltelefoner verkar ha något otalt med varann… *S*

Mina senaste mobiler har alla haft sina små egenheter för sig som att stänga av sig själv o såna saker, för att slutligen ha blivit helt svarta och inte funkat alls.
Köpte mig för några månader sedan en Nokia Lumia 800, och det är en mobil jag är hur nöjd som helst med – ända tills nyss när den också helt plötsligt var kolsvart i displayen!!!

Hörde att det kom ett sms, och när jag går till köksbordet för att kolla så är den helt död. Tänkte att det kanske var batteritorsk, men nejdå, den tog inte laddning överhuvudtaget! 😮
Fipplade lite med att ta ur o sätta i SIM-kortet, satte i o tog ur laddkabeln, kopplade ihop den med datorn  – men inte ett livstecken… så lät den ligga och förberedde mig på att garantianmäla till Halebop där jag köpt den, men vips så hoppade den igång igen, blinkade till och pep till en gång! Bara sådär!

Den sade då att SIM-kortet var trasigt eller inte isatt, så jag stängde av mobilen o satte på den igen + att jag blåste rent kortet och nu funkar den igen precis som den ska!!! 🙂 Frågan är bara hur länge…. ??!!??
Knasigt!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.