Rockat och gungat

Ja helgen som var tillbringade jag och min bästa väninna Dagens Eko på den årliga Silja Rock-kryssningen till Helsingfors :). Det var lika trevligt som vanligt, och det har som rubriken nämner både rockats och gungats!

Gungat har vi eftersom det har blåst som f-n på denna resa. Rejäla vågor och sjögång som gjorde att färjan rullade och stampade friskt under överfarterna. Men med hjälp av Calma åksjuketuggummi så fixade vi även detta utan några missöden.
Helsingfors bjöd på rätt kyligt och trist väder, men en tur på stan blev det iaf. Jag inhandlade bara en namnsdagspresent till älskling ♥ (som var kvar hemma) på Dressman och så åt vi vår traditionella lunch på den särskilda McD-restaurang som så många SR-kryssare hittat till.

I övrigt så har vi ätit gott, lyssnat på musik/sett uppträdanden och haft det jättetrevligt!Man formligen proppar sig full med mat på denna resa – buffé på vägen ut och tre-rätters rockmiddag på vägen hemåt och så en massa gott emellan dessa också. *S* Men det är ju trevligt att unna sig detta någon gång också!

Men, ”borta bra – men hemma bäst” gäller som alltid. Är alltid lika gôtt att vara hemma igen hos älskling . Som jag har saknat honom!!!
Nu äre dags för pannkaksstekning här!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Ute på skoj. Bokmärk permalänken.