Äntligen lite värme!

Det tog tid, men nu äntligen kom värmen!!! 😀
De senaste dagarna har det varit ett underbart sommarväder med temperaturer på en +25 grader sisådär. Till o med kvällarna är riktigt ljumma och sköna. Klockan halvtio igår kväll var det fortfarande +19 grader ute…

Bara att passa på att njuta så länge det varar! *S*

Hemliga resan i fredags var förresten väldans trevlig och mysig! Mina goa arbetskamrater tog mig med på en riktigt god middag som serverades på ”Frykens pärla” i Lysvik! Vi åt gott och hade ett par timmars trevlig samvaro med mycket prat o skratt. Jätteskoj!!!
Synd att det är så långt innan nästa fyller jämnt bara… 😉

Idag är det ledig dag för min del, och bara klockan blir nog mycket så att inte grannarna längre bort ska knorra så är det gräsklippning som står på schemat. Gräsmattan håller på att nästan växa över huset… Det bara small till och växer värre än det värsta ogräset!
Värmen för inte bara gott med sig… *S*
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Äntligen lite värme!

Kommentarer inaktiverade.