What a day!

Vaknade i morse när väckaren ringde fem i fem till fågelkvitter och solsken, och dagen har verkligen varit helt underbar både temperatur- och solskensmässigt! 🙂
Synd bara att det återigen ska bli kyligare och både regn och ev snö de kommande dagarna… *suckar* Nog för att jag gillar snö i vanliga fall – men INTE i maj månad!!!

Synd är det också att jag inte mår så himla bra… Krämpor av olika slag som stökar till tillvaron rejält just nu, men jag hoppas iaf att jag ska kunna ta mig till jobbet i morgon som det är tänkt. Sedan är jag ju ”ledig” igen fre-mån och jobbar endast tis och tors nästa vecka så jag borde kunna fixa morgondagen tycker jag innan jag laddar opp för nästa vecka.

Försöker pyssla på här hemma ändå, men allt tar längre tid då man hela tiden måste vila och samla ny kraft. Men det som blir gjort blir gjort!
Har iaf varit ute i solen i omgångar idag här och njutit av detta. Nu närmast vankas det matlagning tills ♥ goe mannen ♥ kommer hem och sedan ska jag ta in gårdagens tvätt som nu luktar sååååå gott efter att ha hängt ute i natt/idag. Kanske ska repa lite ogräs i en rabatt också om andan faller på. *S* Tar man lite då och då så är det snart gjort!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.