Fredag

Fredag idag då – hela dagen lång! Älskling jobbar och jag ska snart ta mig en tur in te stor-byn och handla lite innan han ska hämtas. Måste tyvärr gå på apoteket, och det lär väl ta en timma eller nåt bara det.

Avskyr verkligen att måsta gå på lokala apoteket – det går såååå segt och tar en jäkla tid varenda gång. Brukar ju i vanliga fall beställa hem medicinerna via apoteket.se men hade missat att en sort jag fortfarande äter var helt slut i medicinlådan. *suck*

Nu ska jag skriva ihop en ”liten” shoppinglista här! Behövs en hel del har jag insett när jag kollade runt i skafferi, skåp och kyl/frys. Hoppas nu bara att vi kan sätta in nya kylen o frysen sen ikväll kanske… 😉 De levererades igår och de ser jättefina ut! Längtar verkligen tills de står på plats och man kan börja fylla upp dem.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.