Buzzning och väntan

Har blivit utvald av Buzzador att buzza Vanish och en av Rydbergs nya kalla såser, så nu väntas det snart paket här hemma i Lellstuga! Det var ett tag sedan sist, men nu hade jag tur och blev utvald till två kampanjer samtidigt :).

Har också anmält mig som testpilot till flera grejer hos Smartson Testpilot – men inte hört något ännu därifrån. Det går  i vågor med de testtillfällena. Det är lika skoj varje gång man blir utvald, OM man blir det vill säga *S*.
Är ju rätt många som söker till de olika testerna, samtidigt som det är varierande antal som väljs ut. Kan vara 5 personer eller flera tusen per grej!

I övrigt så går jag och bara väntar, och väntar, och VÄNTAR. I morgon em ska vår nya helstora kyl och frys komma hem hit med lastbil. Gissa om det ska bli gôtt att få installera dem och sedan slippa ”knö” in grejerna! 😀
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Buzzador, Dagligt klotter, Smartson testpilot. Bokmärk permalänken.