Åter från en liten roadtrip till Falun

Vi tillbringade ju tisdag-torsdag i Falun med bl a boende på hotell, god mat och ett väldans trist väder. Det var bara i torsdags som solen sken lite precis när vi skulle sätta oss i bilen för att åka hemåt igen, annars var det grått, dimmigt och regnigt för hela slanten.

Älskling har iaf varit uppe i Lugnet-backarna och testade då på stavgång i den s k ”Mördarbacken”. Den backen är INTE att leka med säger jag bara! Men väldans nyttig träning för honom såklart.

Vi var också till Falu Gruva och kikade lite innan vi vände hemåt. Dock var vi ju så tidiga så att de inte hade öppnat för dagen, men man kan ju strosa omkring själv på området och kolla in omgivningarna.
De har ju ett berguvspar som häckar där, och självklart kollade vi in deras eminenta lilla klipphylla där de fått tre ungar. Tyvärr blåste minstingen ned för några dagar sedan o bröt troligtvis nacken, men de andra två kvarvarande åt friskt när vi kollade på dem.
De har egen webkamera också såklart – Berguvskameran – där man kan följa familjens liv i dagboksform och se färska bilder.

Har också lyckats dra på mig en mindre trist förkylning eller nåt liknande + att jag är HELT orkeslös och mer yr i mössan än vanligt. Det här med att sova på nätterna det funkar liksom inte alls nu när jag endast äter Panodil. Feber av och till, känns ”överkörd”, har skrikont i olika leder och delar av kroppen och så denna trötthet… *gäspar stort*
Japp – alla andra piller är borta nu! Och fy faaaaaan vad dåligt jag mår!!!!! *skriiiik*

Nu ska jag kila ut på gården en sväng o lapa lite sol och frisk luft!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.