Vad göra?

Vi sov länge idag, och vips så har ju halva dagen gått åt! Vi kom inte upp förrän framåt halvtio ju. Iofs så var det skönt att sova lite mer, men iaf jag ångrar mig alltid när jag ser hur mycket av dagen man missat.

Har iaf fått ett litet ryck här och bakat en liten toscakaka. 🙂 Något gott te eftermiddagsfikat en lördag är ju nästan ett måste. Sen vet jag då rakt inte vad vi ska äta te middag idag.
*S* Den ständiga frågan det!

Svärmor & lilla Joline var hit igår och lämnade en liten present till oss. En kruka med en liten o söt påsklilja. Ja det är ju faktiskt snart påsk. Bara två veckor kvar väl…

Shit, va tiden rusar fram! Nästa helg är det äntligen dags att ställa om te sommartid igen också. Det är iofs efterlängtat för då blir det ju ljusare kvällar. Det är väldigt skönt redan nu att det inte skymmer förrän efter kl 18, men om en vecka blir det ännu senare och snart har vi de sköna, ljumma sommarkvällarna att se fram emot!
På tal om  att tiden rusar fram och då jag snart ska te och fylla år så fann jag förresten en bok jag bara var tvungen att läsa:

När jag fyller 40 ska jag vara snygg, rik och lycklig (och yngre)
ISBN 978-91-7232-170-0

En väldans dråplig bok som var i tunnaste laget för mig som är ”maratonläsare”, men den gav mig många goa skratt.
Dagboken från författarens sista 365 dagar som 39-åring är något man bara måste läsa! *S*

Nä, nu ska jag sticka näsan utanför dörrn och gå ut en stund i det gråtrista vädret vi har idag!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Läste & såg. Bokmärk permalänken.