Skafferiet

Vi hade tidigare en liten extra toa, även kallad Lill-toan, som var belägen under trappan upp på övervåningen. Där fick vi vattenskada för dryga året sedan och beslutade oss då för att plocka bort toalett o handfat och göra om detta utrymme till ett skafferi.

NU har vi äntligen blivit så gott som färdiga där inne!
Är lite småpyssel kvar att göra såsom några krokar för pantkassar, lappar på lådor och annat smått o gott. Det ska även sättas in en friskluftsventil genom väggen och ut så att skafferiet håller kylan året om.

Ska under dagen idag påbörja arbetet med att tömma det gamla befintliga skafferiet i köket. Sedan ska det skåpet tas ut och istället ska det in en fullhöjds kyl & frys där.
Som jag har längtat efter en stor kyl o frys!!! 🙂
Avskyr när det inte finns ordentligt med plats i kylskåpet. Och att bara ha en knappt ”halv” frys är inte heller skoj – man kan inte t ex baka matbröd/fikabröd o frysa in och inte storhandla när det finns billiga varor som man kan spara i frysen till senare tillfällen. Men snart så kan jag det!

Håller även på att försöka övertala mannen i huset att vi i samma veva ska köpa en ny spis, för den gamla spisen funkar inte helt hundra längre. Den värmer ojämnt i ugnen, och spisplattorna varierar i effekt från dag till dag… och är inte alls rolig att jobba med.
Vi får väl se hur det går med det!!! 😉

Men först ska jag ut i solen lite här!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.