Ett litet friskhetstecken…

… borde väl vara att jag börjar känna av ”baksuget” igen! 🙂 Jag älskar ju att baka men har inte haft en tanke på detta de senaste månaderna p g a att jag haft för ont, och inte heller fått anstränga mig nämnvärt mycket.
Har iaf åstadkommit en o annan sockerkaka (för att ha nåt gott att bju’ på) som väl är det minst ansträngande man kan göra i bakväg, men i övrigt har det varit dött. Har fått bli köpekakor o köpebulla’ bara. Vilket i min värld är att häda! *S*

Men idag kom det – som en blixt från en klar himmel! BAKSUGET!!! 😀

Vi ska åka te boa och handla när ♥ älskling kommer hem från jobbet ikväll, och jag har plitat ner lite olika ingredienser som fattas i skafferiet så att det iaf ska finnas saker hemma tills jag känner mig manad att åtminstone prova på att baka lite igen…

Än är inte undrens tid förbi…
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.