Hej och hå

Måndag hela dagen idag då, och en hyffsat solig och fin sådan måste jag säga. Allt blir så mycket lättare när det är finväder.

Statusen på mig är som följer: Inte smärtfri, men den håller sig på samma nivå som förra veckan iaf (då det blev aningen bättre) så det får jag väl vara nöjd med för tillfället. Man får vara glad för det lilla!
Alltid lite bättre på morgonen efter en natts sömn (eller sömn o sömn – den är det förvisso knapert med…) och så blir jag succesivt sämre under dagens lopp… *muttrar* På em/kväll är magområdet väldigt svullet igen och smärtorna har ökat. Planen är dock att avsluta sjukskrivningen den 16 mars precis enligt läkarens intyg och sedan börja jobba igen lite försiktigt måndag den 19:e! Hoppas innerligen att det funkar för jag saknar mitt jobb!

Nu kommer älskling hem med kvällsmat här!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.