Ett steg framåt…

… om än sååå ytte-pytte-litet!
Faktum är att jag har märkt en liiiiten förbättring i magvärken :). Det är väldigt lite och jag vet inte om det bara är tillfälligt – men idag har det faktiskt känts riktigt hyffsat i magen. Hoppas att det fortsätter åt det hållet nu!!!
Igår, tisdag, var det ju lite sämre men det berodde antagligen på måndagens bilresa. Därför orkade jag inte skriva nåt här i bloggen då…

Jag försöker fortfarande vila mig så mycket jag kan, men tar även en halvtimmas lugn o stillsam promenad med Kia så gott som varje dag för att få iaf lite motion och få röra lite på fläsket *ler*.
Idag var det så härligt ute med solsken, blå himmel, takdropp och massor med fågelkvitter! Det känns faktiskt som att våren verkligen är på väg – men vi får väl se vad mars månad har i beredskap åt oss!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett steg framåt…

Kommentarer inaktiverade.