Torsdag morgon

När man slog igång datorn, och morgontv’n, i morse så var allt späckat med att kronprinsessan åkt till BB på Karolinska i natt, och kl 7 var det så presskonferens där prins Daniel berättade att en prinsessa är född kl 04:26 i morse! 😀

Grattis till den nya tronarvingen får man väl säga!

Morgonen i övrigt är lugn. Hade väldigt ont på vänstra sidan av magen igår, och det är bättre idag, men är vääääldigt öm nu. Får väl se hur det går under dagen.
Det har ju en tendens att hugga som knivar då o då, men igår var det en ihållande värk som var så kraftig så jag grät här hemma… 🙁 *suckar*

Ska iaf försöka ta en liten o lätt promenad med Kia lite senare idag. Måste försöka komma igång liiite mer så att jag kan ta mig tbx till jobbet igen efter den 16 mars när sjukskrivningen går ut. Och de här veckorna innan dess blir det mycket vila och väldigt lätta men förhoppningsvis stärkande promenader varje dag på schemat.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.