Blir int’ bätter…

Verkar som jag får fortsätta att dras med smärtorna i magen ett tag te… 🙁 Har inte blivit nå’ bätter alls tycker jag. Har inte orkat blogga nåt i helgen för jag är less o känner att jag inte har så mycket att skriva om när jag bara går hemma.
Har iaf fortfarande väldigt ont på höger sida, plus att det hugger till då o då på vänster sida också. *muttrar* Har också lite ”småspottings” som dyker upp när jag har ansträngt mig lite mer (som jag ju egentligen inte ska göra, men ibland måste jag göra vissa lite obekväma saker när inte älsklingen är hemma o kan hjälpa mig…). Men den här gången försvinner de nästan direkt iaf.

Det här med sömn är ju ett kapitel för sig. Är van vid knackig sömn sedan tidigare, men nu är det ännu värre. Så fort jag ska vända mig, och särskilt när jag vänder mig på min högra sida, så gör det ONT. Att då vända tillbaka till ryggläge, ja det gör också ONT. *suckar* Självklart så vaknar jag till varje gång jag ska vända o vrida på mig, och det gör man ju ett antal ggr/natt.

Ska återigen ringa min specialistläkare i morgon, tisdag, för att höra vad hon tycker o tänker om det hela. Ska ju till min andra läkare igen nästa måndag och jag antar att det blir en till undersökning då igen så jag tror inte jag behöver åka ner en extra gång nu (hoppas jag iaf).
Man börjar vara van att ”klänga upp” i den där trevliga stolen nu… :/ men roligare kan man ju ha!

Nu ska jag ta och vila o sträcka ut mig en stund igen. Har suttit upprätt vid bordet ett tag nu, och nu gör det mer ont i magen, så enda ”boten” är att lägga ner mig o sträcka ut en stund… *suckar*
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Krämporna. Bokmärk permalänken.