Klar o kall fredag

Vaknade i morse vid 9 och då visade termometern -22 grader… Burrrrr!
Men man får väl vara glad att man inte bor ända oppe i Kvikkjokk-Årrenjarka – för där hade de -40,2 grader som kallast i natt enligt SMHI! Dubbelburrrrr!

Goe mannen ♥ har ledig dag idag eftersom det var kvällsskift denna veckan. Han har haft vallaskola här på förmiddan med kompisarna JO och J, och nu är de oppe i Mattila och åker skidor för fullt. Inte lika kallt där i morse. De hade ”bara” -15,5 grader så det var ju rena rama värmeböljan  det. *S*


Själv så tar jag det fortsatt lugnt. ”Magen” gör ont och jag är trött o sleten fastän jag knappt har gjort nånting. Petar in en pinne , eller två, i vedspisen så att vi har det varmt o gôtt här hemma i Lellstuga och så pysslar jag lite med datorn.
Men nu blire försiktig hängning av tvätt här iaf och sen startar vi en ny maskin efter det!

Ha en toppenfredag allesammans!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.