Snart slut…

… på januari!!! Jisses! 😮
Förstår inte var dagarna tar vägen. När man är i full gång o jobbar som vanligt och så, då är det väl inte så konstigt att dagarna rusar iväg. Men nu har jag ju bara varit hemma och försökt rehabilitera mig efter bukoperationen i mellandagarna, men ändå har dagarna bara svischat bort…

Början på 2012 hade ju kunnat börja bättre, men får hoppas att det onda i ”magen” snart ger sig här. Ännu så har jag väldigt ont och får mer ont när jag försöker göra nåt sånt där vardagligt som att stöka lite här hemma. Gjorde ett långsamt o mycket försiktigt byte av sängkläder idag här – det räckte för att det genast ska bli sämre igen :(. Bara en stund efter så började det blöda lite igen också… *suckar* Som tur var bara lite den här gången, men ändå… Det är aningens jobbigt att inte kunna göra nånting alls. Fick ju order om att ta det lugnt och det har jag verkligen försökt hittills.
Ska ge det ett par dagar till – men har jag lika ont fortfarande på onsdag så skulle jag ringa läkarna på akutgyn igen o höra mig för hur vi ska gå vidare som.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.