Ny vecka igen

Hejsan hoppsan – då var det måndag och en ny härlig vecka har startat!
Fast riktigt sådär hurtfrisk o glad som ovanstående mening är, det känner jag mig inte…

Börjar väl bli lite piggare iaf, och allt gör inte riktigt lika ont nu som förra veckan. Men det är ju ändå bara 1½ vecka (eller närmare bestämt 11 dagar) sedan operationen så det vore väl konstigt om man vore helt smärtfri o fit-for-fight redan.

Vi har iaf haft en långweekend uppe i Långberget och det var mysigt o trevligt, precis som vanligt. Goe mannen har åkt en massa skidor i fina spår och jag har tagit små, försiktiga promenader med Kia the dog ett par gånger om dagen (precis som doktorn ordinerat i mitt sjukintyg). Sedan har vi bara tagit det lugnt, ätit gott på restaurang och myst i stugvärmen.

Det var mer snö där uppe än vad vi har här hemma, men nu sägs det ju att det kan bli uppåt en deci snö i Värmland idag/ikväll så kanske, kanske vi har turen att få mer av den vita varan! 🙂

Rätt kallt har vi idag förresten – termometern visade på -17 grader i morse. Nu är det ”bara” -15,4 så snart är det dags för en liten försiktig promenad med lilla fröken här. Än så länge har hon varit ute på egen hand ett par gånger under morgonen, och det är sååå skönt att bara kunna släppa ut henne på gården och veta att hon sköter sig själv en stund!

Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.