Lite si och lite så

Tröttmössan är på idag. *gäspar* Känner mig seg i hela kroppen, men antar att det är för att jag är så stillasittande nu. Ska bli skönt om nån vecka när jag kan börja röra mig mer utan att det ska göra så j**la ont hele tia!
Nu blir det mest att man halvsitter/ligger och kollar på tv, spelar spel på datorn och läser samtidigt som tankarna på det här med endometrios o annat snurrar i skallen på en.

Har faktiskt varit liiite nyttig idag iaf :). Tog mig i kragen och startade en tvättmaskin med lite underkläder, linnen och några mysbyxor.
Tog det VÄLDIGT försiktigt iaf. När maskinen är klar får jag väl försöka hänga den också så det hinner torka till i morrn när vi ska te stugan.

Lite bökigt är det ju att inte kunna ha några vanliga byxor/jeans. Det blir mysisar och tights/leggings för hela slanten närmaste månaden iaf…

Nu är det snart skidåkning på tv’n och det ska jag spela in åt goe mannen så han får kika på det när han kommer hem från jobbet i em. Och i morrn har han tagit semester!!! 😀 Wiiiieeeee!

Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.