Julen är nära nu!

Ja då är man julledig då! 🙂 Gôtt som bara den såklart, men hade ju vart bättre om man hade fått må lite bättre också, men… man kan ju inte få allt!

Vår ”chef” och kollega Hanna bjöd alla oss fyra i personalen på en väldans smarrig tomtegrötlunch idag hemma hos henne (fördel/nackdel att bo nära ridskolan lr… 😉 ) och det var helmysigt. Vår vovve Kia och mamma Kira fick också följa med såklart och leka lite med Hannas vovve Leo. Extra spännande tyckte Leo att det var eftersom Kira löper just nu då… *S*
Jag överraskade i min tur dem med varsitt stort dekorerat pepparkakshjärta som de kan hänga upp i ett fönster eller nåt. Tror gåvan uppskattades…

I morgon blir det en tur te Torsby på morgonkvisten för omprogrammering av datorn i CRUella, bilen alltså. Det är ju en tysk-importerad V70 vi köpt så all text o alla infomeddelanden i displayen står på tyska. Goe mannen är inte sååå haj på detta språk så då får det alltså bli ett inte helt gratis byte av språk då. *ler*
Då ska vi också passa på att handla mat för just nu så eeeekaaaar det i kylen o skafferiet. Några kompletterande julklappar till våra fyrbenta vänner ska det också bli plus förståss en del godsaker till de bevingade vännerna utomhus. Kanske vi ska bjussa älgarna o rådjuren på lite äpplen också… Iaf minst en älg stod bakom ”nya” garaget ikväll när jag kom hem, men stampade ljudligt iväg när jag släppte ut Kia ur bilen.

Nu ska jag ta o kila upp oppanpå och byta sängkläder innan det är dags för en dusch o sänggående! Dags för julpåslakanen nu ju :)!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julen är nära nu!

Kommentarer inaktiverade.