Fredag morgon

Go’morron allesammans! Ledig fredag som vanligt här då, men jag är ändå uppe före tuppen. 🙂
Goe mannen  jobbar ju idag så när han kliver upp så hakar jag på. *S* Många som tycker jag borde ligga kvar o sova en stund te när jag får chansen, men vet att jag sällan somnar om så då äre lika gôtt att kliva opp!

Har hunnit småpyssla lite sedan mannen i huset åkte te jobb, och nu håller jag på att samla kraft för att ta en dejt med både dammtrasan och snabeldraken här… Med en hund som har en förkärlek för att tugga på pinnar, näver- & barkbitar så kan ni kanske förstå hur det just nu ser ut på golvet här hemma i Lellstuga… 😉

Synd bara att det är ett sånt deprimerande väder… Hur kul är det egentligen med plusgrader o takdropp den 16 dec??!!? Här hemma har vi iaf liiite snö kvar, men det medför ju även isgata ute på gården o vägen… *suckar*

Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fredag morgon

Kommentarer inaktiverade.