Bilskojare!

Vi hade planerat en liten tripp ner te Falköping idag för att köpa oss en lite nyare bil, men den trippen blev inställd redan igår kväll. 🙁 Det ”hände något” nere hos säljaren (läs bilskojaren 😉 ) så han messade (joda, ni läste rätt, han S M S’ade) att något hänt bilen och sa att ingen affär kunde bli av!!! *muttrar* En sån gång så ringer man väl ändå till den tänkta köparen och säger som det är, särskilt som säljaren varit så aktiv i telefonerandet i de tidigare stegen av affären. Och han är ju bilhandlare också, så som en sån så borde han ju veta hur man beter sig korrrekt mot en kund… *morrar*
Vem vet – han kanske feck kalla fötter när han upptäckte/insåg hur noggranna vi var i våra frågor om denna bil…

Så är det någon som nån gång ska köpa bil i Falköping – det är nog kanske bäst o lugnast att inte handla nåt av denne Leonard Morina! 😉

Så nu får vi leta vidare efter en annan V70 D5 istället… *suckar*
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bilskojare!

Kommentarer inaktiverade.