Onsdag morgon

Wednesday Graphics
Wednesday PicturesEn klar o kall morgon – mitt i veckan och alltså halvvägs mot helgen! Eller ja, jag tar ju helg redan i morgon eftermiddag jag… 😉

Termometern visar -8,3 grader och det är så mycket frost ute så det nästan ser ut som snö. Blir nog te å göra en brasa i vedspisen sen här. Måste bara ljusna lite först så jag ser att gå och tömma asklådan, då den är mer än proppfull nu. *S*
Det blir en Kia-promenad om en stund också. Men det är likadant där – väntar te det är ljust nog! Hon har ju redan avklarat första ”toalettbesöket” på egen hand ute på gården, men behöver ju långa promenader också.

Ha en underbar onsdag allesammans!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Onsdag morgon

Kommentarer inaktiverade.