Helg!

Japp – nu äre hälja!!! Se gôtt! 😀

Både goe mannen och jag är lediga idag, och han är just nu nere hos far sin för å byta avgassystem på 940’n. Ska bli gôtt å slippa höra det där evinnerliga skramlandet från det gamla rappliga avgassystemet. *S*
Själv har jag haft en snabbdejt med snabeldraken och kört igång en tvättmaskin. Nästa göromål borde väl bli uppackning, och framförallt rensning, av diverse klädesplagg som vi packade undan när hallen skull renoveras. De nya garderoberna är ju på plats, dock ej helt klara – men det går ju att stuva in i det som är klart iaf!

I övrigt så blire lugnt o skönt här i Metbäcken – eldar i vedspisen då vi är lite ”hurviga” båda två. Vädret är ju inte direkt upplyftande heller – mulet och grått med bara några få plusgrader… Trökväder!
Jag har också mer ont i magen igen idag, så jag ska nog försöka ta det lite lugnt i hälja så det inte blir ett te besök på akuten… Bara ungefär 1½ vecka kvar te jag ska te kliniken i Karlstad nu. Skönt att det närmar sig!

Ha nu en toppenfredag och helg allesammans!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.