I Kartong Eget Arbete

Fick ju hem lite grejer från IKEA i fredags och dessa har jag monterat ihop under helgen, med bistånd från goe mannen ♥ som hantlangat åt mig! Bilder på de däringa garderoberna som skruvats ihop kommer i morrn eller nåt ;).

Dock så råkade vi ut för ett ”måndagsexemplar” av ett av handtagen te garderoberna vi monterat ihop… *suckar* Så det får allt bli en resa förbi IKEA snart igen. Trodde vi skulle slippa det nu när vi feck allt hemkört den här gången… men icke då!

Fast iofs så finns det ju en del annat vi också behöver köpa på IKEA inom kort. Håller ju på att omvandla lilltoan till ett skafferi nu, + att vi behöver lite mer saker till hallen och så ljus såklart! Hur skulle man klara sig utan deras billiga o hyffsat bra värmeljus???

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.